Agenda

Hier vindt u een overzicht van al onze aankomende shows. Klik op de voorstelling van uw keuze voor meer informatie en om tickets te kopen. Mis geen enkel lachmoment en zorg dat u erbij bent!

Najaar 2024

Marlies Bloemen en Tobias Tonch (try-out)

Cabaret Duet

Marlies Bloemen neemt je mee op een muzikale en humoristische zoektocht naar eerlijkheid en jezelf zijn. Tobias Tonch is persoonlijk en puur. Hij neemt het publiek mee in zijn leven als man, echtgenoot en vader.

Twee talenten, twee stijlen, altijd leuk!

Jeroens Clan

Korte metten

Het muzikale zapcabaret Jeroens Clan keert terug met het energieke en humoristische programma “Korte Metten”, vol snelle scènes, maatschappijkritische liedjes, en ironische grappen, dat door recensenten geprezen wordt om zijn intelligentie en energie.

Finalist Leids Cabaret Festival

Hermes Ahmadi en Wij.Antoinette

Cabaret Duet

Hermes Ahmadi presenteert een voorstelling over de zoektocht naar de Waarheid! Wij.Antoinette brengt muzikaal cabaret waar je rooie oortjes van krijgt.

Twee talenten, twee stijlen, altijd leuk!

Steven Brunswijk

Altijd Kind Gebleven

Als kind wisselde ik voortdurend van droomberoep, en hoewel de meeste mensen hun kinderlijke dromen verliezen, is het belangrijk om af en toe terug te denken aan wat je vroeger wilde worden en die speelsheid te herontdekken.

Van dumpert naar theater!

Martijn Crins en Teun van den Elzen

De Martijn en Teun Dubbeltour (try-out)

Martijn Crins en Teun van den Elzen touren samen langs theaters om aan hun nieuwe, pure en rauwe voorstellingen te werken, waarbij ze elk drie kwartier optreden met eerlijke, grappige en scherpzinnige comedy.

Twee prijswinnaars samen op het podium voor een try-out prijs!

Grof Geschud

Kroost

Een Vlaams-Nederlands cabaretduo dat opviel op Cameretten. Hun succesvolle shows "LIJMEN" en "BROEDEN" speelden in België en Nederland. In hun nieuwste voorstelling "Kroost" onderzoeken ze de wens om ouder te worden.

Hilarisch en ontroerend cabaret met onwaarschijnlijke chemie!

Andy Marcelissen

Hij Komt Hij Komt!

Rond Sinterklaas en Kerst kunnen kinderen stress en fysieke klachten ervaren. Deze voorstelling van Andy Marcelissen biedt tips om de feestmaand vrolijk te houden, met humoristische onderwerpen zoals kerstmarkten, goede voornemens en een moderne kerstconference.

Vijfvoudig winnaar van het Keiebijters Kletstoernooi.

Voorjaar 2025

Cameretten Finalistentournee

Cameretten

Het Cameretten Festival zoekt al 58 jaar naar nieuw cabarettalent uit Nederland en Vlaanderen, waarbij finalisten optreden in theaters door het hele land. Bekende cabaretiers zoals Ronald Goedemondt en Brigitte Kaandorp zijn hier ontdekt.

Maak kennis met de volgende generatie cabaretiers!

Soula Notos en Deborah (try-out)

Cabaret Duet

Soula Notos brengt Grieks temperament, energie en interactie, terwijl Deborah de havermelkelite in actie toont met een humoristische en moralistische voorstelling in een muzikaal eigentijds jasje.

Twee talenten, twee stijlen, altijd leuk!

Femke Vernij

Op Volle Kracht

Femke Vernij, bekend van “De Meiden van LOS”, inspireert in haar solovoorstelling “OP VOLLE KRACHT” het publiek met een humoristische en muzikale ode aan het leven, waarin drama wordt omgezet in kansen.

Energiek, muzikaal, knettergek en serieus tegelijkertijd!

Blauwe Vinkjes

DISCLAIMER

Blauwe Vinkjes, met Kevin van den Berg en Manon Blaauw, brengt in DISCLAIMER actuele, satirische sketches en liedjes. Ze spelen herkenbare karakters, reflecteren op sociale normen en provoceren in hoog tempo.

Winnaar publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Piet van Eeghen

De Verlichting Nabij

In "De Verlichting Nabij" brengt Piet van Eeghen absurdistische liedjes en subtiele ironie, waarbij hij de zaal verovert met charme en bizarre hersenspinsels. Hij wordt geprezen om zijn taalgebruik, timing en muzikaal talent.

Winnaar publieksprijs Leids Cabaret Festival.

Said El Hassnaoui

Said Lacht! Alles weg

Said, geboren in Marokko en opgegroeid in Nederland, zet vooroordelen en culturele verschillen om in humor. Hij laat zien dat je het leven kunt weglachen door negatieve ervaringen te omarmen.

Winnaar comedy slam en finalist Leids Cabaret Festival.

Ronald Snijders en Pieter Jouke

De Staat van Verwarring

De theatershow "De Staat van Verwarring" van Ronald Snijders en Pieter Jouke biedt absurde filmpjes en interviews met bekende gasten. Dit VPRO-cultprogramma is een unieke anti-talkshow en aanrader voor theaterbezoekers.

Het VPRO televisieprogramma live op het toneel!

Maartje Mikx en Jacob Adriani (try-out)

Cabaret Duet

Beleef Maartje Mikx' hilarische reis als ultieme dramaqueen, vol liefde en vermoeidheid. Laat je daarna meeslepen door Jacob Adriani's postmoderne grappenstorm: adem in, lach uit.

Twee talenten, twee stijlen, altijd leuk!


Voorstellingen uit vorige seizoenen


Voorjaar 2024

Najaar 2023

Voorjaar 2023